AMSYAD - shfyqhazhr

Friday, 1 December 2017

AMSYAD


Assalamualaikum.

Harini nak cerita pasal amcad la (huwaa im missing him so much). dia ni makcik sha mengasuh dia since dia umur 1 tahun sampailah nak 4 tahun, 4 tahun tu dia dah start sekolah so datang hari jumaat je tapi lepas rumah makcik sha terbakar haritu dia terus taknak datang huhu. dia fobia kot sebab malam kejadian, dia sampai awal dari sha haha lepas je kejadian tu dia terus cakap kat ibu dia yang "adik takmau pi rumah cik, rumah cik tebakaq" walaupun rumah baru dah siap huhu

 

alalalala rindunya dengan dia :( dia ni selalu cari gaduh dengan orang hahaha. semua salah kat mata dia ;p "along pi balik tewus, ni rumah kita kan cik kan" "along gemok" lepas tu bila orang betul betul nak balik kan "la along nak balik dah ka" "along jangan balik lagi" dia ni susah gila nak ajak keluar. dia memang sanggup la duk dalam rumah dari pukul 8 lebih sampailah ibu dia mai ambik dalam pukul 5.45 macam tu hahaha sebab dia penakut gila tapi sha selalu tipu dia ajak pi tengok lori terbang (wujud ke) so dia nak ikut! yayyy memang syok la ronda ronda dengan dia, dia banyak cakap hahaha

tu bantal minion dia memang kalau terlupa bawak pun kena pi ambik

nak posing mcm along selalu buat ;p

peminat setia upin ipin dan didi and friends


masa ni sha belikan dia kasut merah tu. im so glad that he like it so much (sampai terkoyak uolls kasut tu dia pakai tiap hari hgahahaha)

main masak masak dengan cokodok keras -___-

8 comments:

  1. Hi amsyad!!! Kenapa comel sgt...tp dari raut wajah mmg nampak dia sgt pendiam..tp awas..walu pendiam dia banyak akal tau...

    ReplyDelete
  2. Handsomenya Amsyad. Sebeanrnya kan tak pernah lagi dengar nama amsyad. Biasa dengar nama amsyar or arsyad. Kira nama unik la ni

    ReplyDelete
  3. hehe sama baya dgn anak saya..byk mulut pun mcm sama gak tu haha

    ReplyDelete
  4. Ala siannya sabar akak nanti Amsyad dah besar harap dia kenang jasa pengasuhnya hehehehehe budak baik ni..

    ReplyDelete
  5. Semoga menjadi anak yang soleh yea dan berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  6. The kid is so cute and kesian he had such a scared experience during the fire

    ReplyDelete