CUTI #PART3 : SPIDER-MAN HOMECOMING

by - 12:21


Assalamualaikum!

adoi sapikah sapikah, asyik timbul tenggelam je hehehe. so harini sha nak sambung cerita dari cuti #part1 | #part2. setahun nak habis cerita ni pun -_-

6 JULAI 2017, KHAMIS , 12 SYAWAL

ceritanya bermula begini, petang 4 julai tu sha pi rumah cousin sha sebab nak tanya apatah pastu dia kata jom pi diy hahaha sha time tu baru balik dari manatah memang elok dah la besiap, sha kata la jom. pastu dia duk kata nak malam la apa la -_- pastu dia cakap esok jelah kita p hahaha dia taktau yang sha ni seorang yang busy :p cakap la takboleh esok nak p beraya rumah cikgu, pastu cakap la yang khamis free (macam orang paling busy pulak kan, dah ada jadual hari apa busy hari apa tak). pastu malam rabu sha whtsapp dia, nak pi dak esok? pastu dia kata nak dan dia nak tengok movie. sha pun macam ok jelah.

kami keluar berempat, ecece macam berpartner la. sha, kakfatin, badri dan bukhori

tutup muka sebab muka macam penat gila nak lari beli tiket hahaha

here my movie partner on that day
kabur sikit sebab ambik gambar sambil jalan hahahaha well sit yang sha pilih memang cun cun la walaupun mula mula nak ambik sit atas skali tu haha tapi takde yang budak budak so ambik jelah yang tu
so kitaorang tengok cerita Spider-Man: Homecoming tapi sha main phone pastu ada lah nak terlelap jugak hahahaha sorry taksuka cerita gini, cerita cinta cinta sukala :p so takboleh la buat review tapi sha bagi 7/10 lah sebab lawak.lepas habis movie, perut pun lapar apa lagi makanlah hahaha lepas makan terus balik, masa otw nak balik tu sha ada la ws kawan kawan sha yang cakap nak try chickenchop yang sha selalu makan tu, semua ok pastu apa lagi chickenchoplah pulak!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ni ja yang ada hahaha benda wajib kot selfie bila jumpa? hiks
inilah chickenchop RM5 tu hahahaha aduh terliur ni
disebabkan terkejar kejar masa, well anak dara takboleh balik lewat kan? memang habis makan terus kalut nak balik hahahaha sembang pun kejap tu jelah, ha chickenchop ni sedap gila uolls hahaha kakak jual tu dah kenal dah sha :p seminggu mestu dua tiga kali p makan hahahaha. balik tu letih gilaaaaaaaaaaaa dan esok tu kerja hahaha tapi ni cerita last week la :p bye!

You May Also Like

2 qtpie

  1. Takpe la.. cerita tak suka tp western food tu sangat suka.. sedap ohhh!!

    ReplyDelete