B.LIV x #MYCYBERSALE 2017 - shfyqhazhr

Monday, 9 October 2017

B.LIV x #MYCYBERSALE 2017

Assalamualaikum.


sha nak cerita pasal MYCYBERSALE. Apa itu MYCYBERSALE? MYCYBERSALE adalah online sale yang terbesar di Malaysia. MYCYBERSALE 2017 akan bermula pada 9 - 13 Oktober 2017. pada tarikh tersebut, brand brand yang mengambil bahagian dalam MYCYBERSALE 2017 ini akan memberikan sale yang sangat menarik! so kepada korang yang suka online shop macam sha tu boleh lah usha laman web MYCYBERSALE 2017! 


--------------------------------------------------------------------------------


korang pernah dengar tak mengenai jenama b.liv? b.liv ini wujud sejak tahun 2009 lagi, wow lama dah kan? dibawah ini sedikit sebanyak mengenai b.liv ;-

pronounced as “believe”, b.liv was established in 2009 and derived from a cosmaceutical brand. b.liv was created to cater to a strong demand for an easy-to-use and affordable personal skin care regimen. b.liv seeks to inspire and gives confidence to the youths of today in making a difference.
today, b.liv is the leading brand in pores management solution. proper pores management is the first step to flawless looking skin. we are dedicated to bring pores management to be the primary focus for a healthy looking you.

apa yang sha dalam dalam parcel tu adalah drench me (moisturizing cleansing gel),  refresh me (moisturizing toner), submerge me (moisturizing booster), o2 bubbly bright (oxygenating mask) and off with those heads (blackheads sebum gel)


drench me (moisturizing cleansing gel) - RM 37.50

pembersih pelembap ini membebaskan wajah dari kekotoran dan memastikan kulit kita mendapat sebanyak mungkin kelembapan. apa yang best mengenai cleansing gel ini adalah dapat membersihkan kulit serta menghidratkan kulit dan mengekalkan kelembapan dalam masa panjang. cleansing gel ni sesuai untuk semua jenis kulit dan setiap peringkat umur. cleansing gel ini digunakan seperti pencuci muka yang lain iaitu dua kali sehari ; pagi dan malam. antara bahan - bahan yang ada didalam cleansing gel ini adalah ekstrak aloevera, ekstrak teh hijau dan ekstrak rumpai laut dan bau cleansing gel ni macam oren? eh yeke haha. more info on → DRENCH ME

refresh me (moisturizing toner) RM 39.00

toner pelembab ini dapat mengelakkan kulit daripada kering, kusam dan muka yang kelihatan letih. dengan semburan daripada toner ini dapat menyegarkan muka serta meningkatkan kelembapan kulit muka kita.toner ini sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya untuk kulit kering. digunakan selepas mencuci muka ; siang dan malam. more info on → REFRESH ME

submerge me (moisturizing booster) RM62.50

moisturizing booster ini berfungsi untuk menghidratkan dan mencerahkan kulit. selain itu, moisturizing booster ini juga akan memastikan tanda - tanda penuaan tidak kelihatan. moisturizing booster ini sesuai untuk semua jenis kulit. cara penggunaan adalah digunakan selepas toner pada siang dan malam. antara bahan bahan didalam moisturizing booster ini adalah ekstrak strawberry begonia yang mana berfungsi untuk mengelakkan penuaan. more info on → SUBMERGE ME

off with those heads (blackheads sebum gel) RM118 for 30ml
sebum gel ini berfungsi menghapuskan blackhead dan whitehead tanpa rasa sakit! apa yang best mengenai sebum gel ini selain daripada dapat menghapuskan blackhead dan whitehead adalah dapat mengawal minyak dimuka. gel ini boleh digunakan untuk semua jenis kulit yang mempunyai blackhead dan whitehead. gel ini didatangi dengan 3 size iaitu 15ml (RM59), 30ml (RM 189) dan 45ml (RM 146). gel ini dapat menghapuskan blackhead dan whitehead dalam masa 14hari! wow kan? more info on → OFF WITH THOSE HEADS

o2 bubbly bright (oxygenating mask) RM99
best sangat mask ni! oxygenating mask ini berfungsi untuk membersihkan dan mencerahkan kulit. selepas penggunaan mask ni, korang dapat rasakan kulit korang menjadi lembut dan glowing! antara bahan bahan dalam oxygenating mask ini adalah o2 bubble dimana berfungsi untuk membersihkan kulit dan serbuk beras untuk mencerahkan kulit. more info on → O2 BUBBLY BRIGHT


sempena dengan #MYCYBERSALE ini, BLIV telah menawarkan diskaun sehingga 70%, Flash Deal serendah RM10, penghantaran percuma dengan min pembelian RM60 dan free gift untuk setiap pembelian! 

Website : BLIV.COM





35 comments:

  1. Wow banyak tu sale sampai 70% :D

    ReplyDelete
  2. Wah, banyak jugak diskaun diberi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sempena mycybersale :D gi lah check produk dia best best!

      Delete
  3. Replies
    1. haha yessza! sha excited gila masa dapat parcel haritu haha

      Delete
  4. singgah dari blog nieyl join giveaway

    ReplyDelete
  5. Macam believe kan... lama juga dari 2009...

    ReplyDelete
  6. wah... 70%..bestnya lahai..Ni tengah demam mycybersale ni..meroyan jap tengok sales yang macam² tu... kuat tak kuat je iman nak membeli belah online ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Wowww...murah yang amat tu, sampai 70%. Kalau produk bagus memang berbaloi baloi sangat beli kan

    ReplyDelete
  8. Produk b.liv ni bagus. Guna konsisten, cofirm flawless. Hahahaha.

    ReplyDelete
  9. Wah sale sehingga 13 Oktober 2017, jangan lepaskan peluang.
    Produk-produk jenama Bliv ini agak bagus, pernah menggunakan blackheads sebum gel sebelum ini. Hasilnya cukup memuaskan.

    ReplyDelete
  10. Wow menarik diskaun sehingga 70% sempena dengan MYCYBERSALE ni memang tawaran hebat untuk orang perempuan nak beli ini masanya. Jangan lepas peluang ni cepat-cepat...

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat produk skincare. 1st time dengar produk ni. Macam best jer. Banyak tu diskaun. Rugi kalau tak grab ni.

    ReplyDelete
  12. nampak bagus produk ni ! Btw sales dia buat rasa nak menangis sebab banyak betul diskaun huhuhu

    ReplyDelete
  13. Lumayan sell sampai 70%. Pernah dengar juga tentang produk bliv tp tak pernah lagi cuba. Kulit sy agak sensitip juga, kalau tak sesuai habislah jerawat dan gatal. Mungkin boleh cuba produk utk buang whitehead dan blackhead tu.

    ReplyDelete
  14. Akak memang x leh tgok la online shopping ni..mesti tergoda..aduhai...

    ReplyDelete
  15. Wah banyak tu diskaun! Lepas ni terus berdesup nak shopping hihi

    ReplyDelete
  16. wow, betul2 diskaun hebat mycbersale nih.hehe

    ReplyDelete
  17. pernah guna moisturizing toner dia, memang best. Ini musim mycybersale ni mesti lagi seronok nak shopping. hehe

    ReplyDelete
  18. teringin nak shopping terpaksa cancel niat tu.. sebab nak guna pakai duit untuk baiki kereta..

    ReplyDelete
  19. Bahaya sungguh #MyCyberSale nie - saya pun dah terjebak dah. Cuba nak jauhkan diri tapi iman tak kuat haha

    ReplyDelete
  20. Saya dapat notification about MyCyberSale ni dekat Line App. And terus serbu hahaha

    ReplyDelete
  21. lazada tgh buat sale kaw kaw la ni ye.. kompom trefik jem nak masuk..hihihii..

    ReplyDelete
  22. best seller B.Liv, off those heads and mask mereka pun ada sales !
    Nak Borong Borong !

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. suka jugak! tapi yang best off those heads tu memang berkesan haha

      Delete
  24. Skrg byk sangat shopping online dan yg tbaru #Mycybersales nti kak terjah & intai2

    ReplyDelete
  25. terimakasih atas informasinya, dan jangan lupa kunjungi kami di http://aromaessen.com

    ReplyDelete
  26. menci tau.. #MyCyberSale nie buat bulan 10.. masa gaji kena jimat.. akak tengok je semua sale-sale tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  27. You got good skincare to tr, i like the off with those heads the most and its one of their best sellers too.

    ReplyDelete