Sunday, 8 October 2017

# lirik lagu # youtube

JATUH CINTA DENGAN AS'AD MOTAWH


Assalamualaikum.

selamat berhujung minggu kepada yang cuti dan selamat bekerja kepada sha. sha jatuh cintalah! haha beberapa hari lepas disebabkan kuota internet yang banyak dan taktau nak buat apa jadi sha pun bukak lah youtube, tengok lagu lagu baru kan. lepas tu terjumpa satu lagu ni terus sha jatuh cinta, jatuh hati semua jatuhlah kiranya hehe. bukan sebab penyanyi dia handsome ke apa *tapi memang handsome pun* tapi sebab lirik lagu dia tu, memang sesuailah kalau sedih ke sakit hati ke kecewa ke dengar lagu ni hehe jeng jeng jeng, sha tengah cerita pasal AS'AD MOTAWH ;- dia baru berumur 16 tahun uolls! katanya dia mula buat cover di ig sahaja. sha pun taktau banyak pasal dia, jom layan lagu beserta lirik SENYUM - AS'AD MOTAWH


Artist: As'ad Motawh
Composer: Wansaleh & Fuadko

LIRIK SENYUM AS'AD MOTAWH

bila kau berduka dan engkau putus asa
ku fahami apa yang kau rasa
disini ada ku bukankah aku teman mu
yang ku ingin hanyalah senyuman mu

biar kegelapan menghilang
dan cahaya terus menerangi

let me see you smile
let me see you laugh
let your worries go away and never come again
i wanna smile with you
i wanna laugh with you
we never know all the good that a simple smile can do

bila kau berduka dan engkau putus asa
ku fahami apa yang kau rasa
disini ada ku bukankah aku teman mu
yang ku ingin hanyalah senyuman mu

biar kegelapan menghilang
dan cahaya terus menerangi

let me see you smile
let me see you laugh
let your worries go away and never come again
i wanna smile with you
i wanna laugh with you
we never know all the good that a simple smile can do

jangan pernah mengalah walau dalam susah
kau teruslah melangkah dengan tabah
tak pernah kau sendiri ada ku disini
kepadanya kau ku serah diri

let me see you smile
let me see you laugh
let your worries go away and never come again
i wanna smile with you
i wanna laugh with you
we never know all the good that a simple smile can do

let me see you smile
let me see you laugh
let your worries go away and never come again
i wanna smile with you
i wanna laugh with you
we never know all the good that a simple smile can do

let me see you smile~

15 comments:

  1. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  2. OMG , Saya pun minat dia ! Saya siap ada fanpage Asad lagi dekat ig lol (@asadsmiles) He noticed me twice by liking two of my post <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bestnya! mesti excitedkan dapat like dari dia hehe

      Delete
  3. betul la..sweet jer lagi ni. simple & relax and..betul jugak, penyanyi dia cute. he he.. thanks for sharing!! its makes my day...and feel wanna smile :-)

    ReplyDelete
  4. Orang mana ni.muka macam outsider

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang malaysia haha tapi ada kacukan kot hehe

      Delete
  5. Wah samalah. Suka juga dengan lagu ni. Melekat kat kepala especially lirik english tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah! memang asyik nak i wanna see you smile je haha

      Delete
  6. Kacukan die ne....part English paling best

    ReplyDelete
  7. hahahaa, memang cair pun lagu ni :P

    ReplyDelete
  8. First time mama dgr lagu ni hihii

    ReplyDelete
  9. terimakasih atas informasinya, dan jangan lupa kunjungi kami di http://aromaessen.com

    ReplyDelete