ICE CREAM WATERMELON - shfyqhazhr

Sunday, 3 December 2017

ICE CREAM WATERMELON


Assalamualaikum

ICE CREAM WATERMELON | sebenarnya dah lama tak makan ais krim, dan kalau nak makan ice cream kena ada mood hahaha T_T  mood dimana teringin nak makan benda manis manis, ice cream lah salah satunya manisan. tapi selama ni sha memang jarang pandang flavour selain coklat, walaupun niat dihati nakpi kedai nak beli ice cream vanila ke strawberry ke mesti akan beli coklat jugak last last. tapi hai jumaat haritu sha beli ice cream ni, first time nampak dan sha beli sebab macam comel je haha



sha balik dari kedai excitedlah nak bukak nak tengok bentuk dia, sebaik memang elok ahaha kalau mcm ice cream yang panda tu habis hidung ke mana mata ke mana. overall sedaplah ice cream ni tapi taknak beli dah kot haha btw harga dia RM 1.50 je, ada lah coklat sikit (biji tembikai).


------------------------------------------------------------------------------------------------

SIAPA YANG BELUM JOIN GIVEAWAY SHA JEMPUT JOIN YE :)


[ KLIK BANNER ]



4 comments:

  1. The shape of the ice cream so cute and must be taste like watermelon

    ReplyDelete
  2. comel sgt ice cream ni ha

    ReplyDelete
  3. Sedapnya. Dah lama x makan. Ika suka yang perisa anggur tu.

    ReplyDelete
  4. sya pun dah try tapi sya tak suka sangat sebab macam kurang manis..pendapat sya la. and memang tak nak beli jugak lepasni hahah

    ReplyDelete