HUT'S SET JIMAT (MEAL FOR 4) - shfyqhazhr

Saturday, 30 December 2017

HUT'S SET JIMAT (MEAL FOR 4)


Assalamualaikum 

HUT'S SET JIMAT (MEAL FOR 4) | Ok nak sambung cerita pasal hari sha keluar celebrate birthday 2.0 |BACA SINI| so kitaorang actually dah bincang malam before kejadian nak makan apa. kalau ikutkan sha memang nak sushi je sebab dengan dorang je boleh makan sushi pun kalau keluar dengan cousin ke makcik ke depa takmau! hahaha sedih betul. tapi bila fikir balik asyik kalau kluar makan sushi je, apa kata try yang lain pulak hahaha so kitaorang decide nak makan set yang untuk 4 orang tu



order set ni dan sha nak tambah satu lagi haha teringin woi nak spagetti apa depa tau hahaha so sha order meatball bolognaise. ni bukan kes apa tau kes rasa dapat habiskan semua sebab sha tak ambik breakfast pun on that day sebab taknak kenyang hahaha!


ni bukan sha sorang je yang beria ambik gambar ok. haha selalu memang sha je yang beria, ni semua beria. kiranya kitaorang sama samaberia hahaha. kalau nak scroll bawah mohon bersabar dan jangan scroll time lapar hahaha!

CHICKEN GAL - JOR ROLLS

CHIPS AND DIPS

MEATBALL BOLOGNAISE (BEEF)

CHICKEN CHEESY BITES PIZZA WITH CHEESE DIP

HAWAIIAN CHICKEN WITH EXTRA CHEESE

ICE CREAM

Macam takpercaya pulak rasa terliur bila tengok balik gambar ni padahal haritu rasa nak merangkak keluar dari pizza sebab kenyang sangat. ni kalau buat makan berlima ke berenam ke ok jugak hahaha. semua macam oklah tapi yang takbestnya pekerja piza tu macam gelak gelak kan kitaorang sbab kitaorang banyak ambik gambar kot? mulanya sha takperasan tapi bila time nak bayar tu macam nampak lah urggh entah taktau nak cakap. haha melebih betul pekerja dia macam kita takbayar pulak kennnnn. last lah pi situ, nanti cari tempat lain pulak. ok done luahkan perasaan 







2 comments:

  1. amboi..meriah..sanggup tu skip breakfast sbb nak tapau makan masa keluar ni..sabar je la, sha ni..haha

    ReplyDelete
  2. Sedapnya yang extra cheese tu.. My feveret tu..

    ReplyDelete